streda 13. septembra 2017

Michael Jordan ünnepli: ő a leggazdagabb sportoló és egy bíróságot nyert Kínában

Michael Jordan ünnepli: ő a leggazdagabb sportoló és egy bíróságot nyert Kínában

A Forbes magazin szerint az amerikai kosárlabda osztály eddig 1,7 milliárd dollárt szerzett.Az NBA hatszeres győztese az amerikai golfozó Tiger Woods, Arnold Palmer és Jack Nicklaus, az ötödik hely a világszerte Formula 1 bajnok Michael Schumacher Németországból. bet365 online fogadóirodák

Az első tíz még két amerikai kosárlabda - Eleven egykori LA Lakers Kobe Bryant és Shaquille O'Neal - és velük együtt egy újabb amerikai golfozó Phil Mickelson, amerikai bokszoló Floyd Mayweather és Anglia labdarúgó David Beckham.

Number One, azonban Jordan, aki alatt a sport karrierje szerzett mintegy 93 millió dollárt, sokkal több pénzt nyert, köszönhetően jövedelmező szponzori sz erződések, elsősorban a Nike és a hozzá csatlakoztatott márka Air Jordan Jumpman (aka Jordan Brand ).Ez is egy többségi részesedéssel rendelkezik a klub NBA Charlotte Hornets.

Még ma keres Jordan több mint $ 100 millió évente - többet, mint bármely aktív sportoló.

A meglehetősen jó esélye van, hogy a jövedelem hamarosan növekedni fog.


Sikerült, mert abban az esetben a kereskedelmi védelmét a nevét és a hagyományos 23-as szám a Legfelsőbb Bíróság Kínában.

Ez volt a „csak" négy év huzavona és két elvesztett perek, végül Jordan jogi csapata bebizonyította, hogy egy helyi cég illegálisan bántalmazott híres név a profit növelése.

tavaly a bíróság Kínában úgy döntött a cég Qiaodan Sports (az ő neve a bet36 5 sportfogadás bónuszok cseh transzkripciós idézett Qiao-tan hangzik Jordan neve angolul és ír ugyanazon karakter).Határozatok a Legfelsőbb Népi Bíróság azonban ennek az ellenkezője - a szándékkal, bet365 mobil sportfogadás hogy a vállalat Qiaodan kárt Nike és a Jordan Brand nyilvánvaló volt.

„Boldog vagyok, hogy a bet365 kifizetés Legfelsőbb Bíróság helyesen vette esetemben, és engedjék meg, hogy megvédje a nevemet át ezt a döntést, más esetekben "A kínaiak ügyfelei tudomásul veszik, hogy a Qiaodan Sports és termékei nem kapcsolódnak velem és a nevemhez" - tette hozzá a kosárlabda Hall of Fame tag. p> A Qiaodan Sports több mint hatvan sportfelszerelés-üzlettel rendelkezik Kínában, és most már át kell neveznie a márkát. Az interneten tett nyilatkozatában a cég azt mondta, tiszteletben tartja a bíróság dönté sét.

A Michael Jordan névvel kapcsolatos viták nem kivétel.Tavaly leghíresebb viselője levezetni az összeg 8,9 millió amerikai dollárt a lánc élelmiszer boltok, akkor a teljes összeget adományozott jótékony Chicagóban.

Az Jordan ügyvédek Kínában történt egy nagy győzelem, mert a vállalat típusát Jordan Brand peres a helyi bíróságokon kapcsolatos visszaélés védjegyei vagy nevek általában nem nyerni.

Például 2012-ben a vállalat az Apple fizetni 60 millió amerikai dollár cég PROVIEW Technology első bejegyzés a név iPad, tartott Kínában vissza 2001-ben

Győződjön cipő New Balance-t is, beperelte Zhou Le-Lune, aki a jogot, hogy a kereskedelmi hasznosítása a kínai változat nevét.A vállalat kellett fizetnie elvesztése után 16 millió dollárt áldozott a használatát saját nevében, hogy a legnagyobb ázsiai piacon.

bet365 mobil fogadás

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára