sobota 15. apríla 2017

Austrálsky test Mitchell Starc's Summer by mohol skončiť po zranení nohy

Australian tempo Ace Mitchell Starc letné krikete by mohlo byť viac ako po tom, čo utrpel únavovej zlomeniny v nohe. Starc nebude opäť miska v otváracej deň-noc teste proti Novom Zélande potom, čo utrpel únavové zlomeniny na tretiu metatarzálnou kosti v pravej foot.Away Dni: šteklil ružová spočiatku dňa a noci krikete testu Adelaide | Matt Cleary Viac

Starc odkulhal z Adelaide Oval v piatok po tom, čo vzal tri Nový Zéland gólov.Doľava-Armer bol poslaný na vyšetrenie, ktoré odhalilo zranenie, ktoré zvyčajne trvá najmenej šesť týždňov liečiť. "Je to samozrejme veľkým sklamaním, bol bowling tak dobre a bol bowling i po veľmi dlhú dobu," spoluhráč Peter Siddl e povedal novinárom. "Nikdy nechcete jeden z vašich spoluhráčov ísť dole, a to najmä tak skoro."

Starc tvrdil 3-24 od deviatich do ďalšieho obdobia, než podľahol zraneniam. Je dlhé kurzy na funkciu v troch séria skúšok proti Západná India, ktorá začína 10. decembra v Hobarte.Fellow rýchle James Pattinson je favorizovaný ako Starc nahradenie po viktoriánsky bola podaná 12. mužov pre Adelaide testu.

Pattinson bol prepustený z testovacích ciel s austrálskym čatou a napodiv, budú hrať o Victoria v ich Sheffield štít zápase proti západnej Austrálii bez ohľadu na zápas začína v piatok. Pattinson bude hrať v dňoch tri a štyri štítu svietidlá.Starc neprítomnosť prichádza potom, čo rýchlo bowling Spearhead Mitchell Johnson odišiel po Bet365-Podrobnosti tu druhom teste proti Kiwi v Perthe.

Ale jeho tempo partnera Siddle povedal kým Starc by chýbať v Adelaide, veril, Austrália mal hĺbku bowlingu pokryť jeho neprítomnosť. "Máme dosť bowling v našej zostave tak ako tak, aby prijali 10 viac bránky potrebné, takže myslím, že bude v poriadku," povedal Siddle. "Ale je to veľkým sklamaním pre neho. Bol na oheň a myslím, že ukázal, že aj dnes - aj s trochou bolesti, mohol svoju prácu a získať tých pár prielomov pre nás v strednej poradí

"Vieme starci. - sa vráti.


Je to pekný malý odpočinok pre neho.Nie je to zlé pre neho v túto ročnú dobu. Myslím, že bude späť streľby v žiadnom momente vôbec. "Starc bude bat, ak je to nutné, v Adelaide teste.

Bet365-Registrácia zdarma

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára