piatok 14. apríla 2017

, Pink ball špecialistom 'O'Keefe môžu partnerom Lyon v Adelaide deň nočnej test

Nathan Lyon podnietilo špekulácie Austrália bude pole dva práčky v Adelaide teste s tým, že očakáva, že ružový loptičku na neho a jeho kolegami tweakers poskytnúť výhodu. New South Wales práčky Steve O'Keefe bola pridaná do Austrálie je 13-man čaty na budúci týždeň prvý deň-noc Test, proti Novom Zélande, a mohol hrať v tandeme s Lyone.

tréner Darren Lehmann je váženie up, či chcete hrať dvaja práčky v domácom teste prvýkrát za desať rokov a Lyon povedal a O'Keefe nechcel sklamať, ak spárované dohromady.Lyon a O'Keefe boli nasadené v NSW v minulom mesiaci v Sheffieldovom štíte v Adelaide Oval proti Južnej Austrálii, čo by mohlo byť predzvesťou bud� �cich vecí. Útecha austrálskeho leta - keď kriket priniesol nádej a svetlo | Robert McLiam Wilson Prečítajte si viac O'Keefe je auto-popísaný špecialista na ružové lopty, ktorý za posledných troch rokov získal 18 braniek v priemere 18,22 v troch nočných zápasoch NSW za posledné tri roky vrátane čísiel zápasov Z 2-76 minulý mesiac. Lyon povedal, že mnoho batsmanov nemohlo vidieť šev ružovej gule a dalo by mu to aj O'Keefe výhodu.

"Je to perfektné.Cestá nemôže vidieť švy, "povedal Lyon v piatok. "Bude to byť celkom zaujímavé. "Nie je to nič iné pre mňa, bowling s červenú guľu, bielu guľu alebo ružovú guľu. Nemienim sa zmeniť svoj plán. Ide len o to dostať von a prevedením a bol konzistentný. "

Lyon sám seba opisuje ako tradicionalistov, kto nemá rád, aby neporiadok s Test krikete, ale spomínané budúci týždeň historický zápas bol vzrušujúci, a to najmä so dni raz a dve vypredaná. Avšak povedal , to sa ešte len uvidí, či denné nočné Testy sú budúcnosťou s mnohými otázkami ešte potrebné zodpovedať, vrátane toho, ako ružové gule vystúpi. "Nemám odpálený proti sebe v hre," povedal. "Steve Smith vyhlásil na mňa v Shield hre.Ja som žiadny problém, nadväzovať na to z mojej ruky! "

Nový Zéland odpaľovanie tréner Craig McMillan, hovorenie v predvečer Nového Zélandu dňa a noci tour stretnutie proti západnej Austrálii, poznamenal, že bolo skutočné nadšenie jeho družstvo. "Ja neviem, ako Austrálčania uvažujú. Jediné, čo viem, je reč o 50.000 na prvý deň testu zápasu, pre nás je veľmi vzrušujúce, "hovorí McMillan v piatok. "My vo všeobecnosti nemajú hrať pred davom, ako že z hľadiska Test krikete."

McMillan vystupoval v inauguračnej Twenty20 International proti Austrálii - preslávila na NZ vedre klobúky, béžová prúžok a Hamish Marshallove afro [Nikto v Eden Parku na tento zápas v roku 2005 by predpovedal nárast a nárast najkratšieho formátu. "Bol to iný pocit, takmer karnevalová atmosféra. Možno to nebolo prijaté tak vážne, ako by to malo byť, "povedal McMillan. "Preto je to dôležité. . . Pripravte sa správne (pre deň-noc Test).

"Je to kúsok histórie a kto vie v troch alebo štyroch rokoch to môže byť norma. Ideme do Testu s otvorenými očami a my nič nepredáme. "


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára