štvrtok 13. apríla 2017

Amerika ako konkurenčné kriketové národ: tak blízko, a predsa tak ďaleko

Walsh, ktorý vzal 519 gólov testu pre Západnej Indii vykonávala testy pre tím ICC Americas v novom $ 5m kriketovom závode v Indianapolis. Tento tím, ktorý bude oficiálne zvolený v najbližších dňoch objaví v Západnej Indii 50-over domácej súťaži prvýkrát od januára budúceho roka. Akýkoľvek hráč kriketu v americkom regióne je spôsobilý, ale americkí hráči budú dominovať tím

To, že Medzinárodná kriketové Rada sa domnieva, že je potrebné organizovať nezávislé skúšky svedčí :. Hovorí o ich nedostatku, pokiaľ ide o Spojené štáty americké of America Cricket Association. "Veľa hráčov boli vybrané z menšine kriketového komunity - to je určite pr oblém.Chceli sme mať prístup, ktorý bol otvorený a inkluzívnu, "hovorí Tim Anderson, ICC vedúci globálny rozvoj.

Nominálne riadiacim orgánom krikete v USA, USACA už dávno považovaná za vtip , V júni ICC pozastavený USACA tretíkrát za desať rokov potom, čo revízia "vyjadrené značné obavy týkajúce sa správy, financií, povesť a kriketovú činnosti USACA".

Je to 50 rokov, čo Spojené štáty boli jeden z prvých troch pridružených členov prijatý do kriketového Imperial konferencie, predchodca k ICC.Zatiaľ čo jeden z tých, na Srí Lanke, vyhrali oba Svetový pohár a Svetovej T20 a bol zavedený test národa viac ako 30 rokov, USA narazili od jednej pohromy k druhému. V roku 2004 v USA kvalifikácii pre Champions Trophy, kde nájdete tie najlepšie 12 krajín na svete, ale to je aj naďalej ich osamelý vzhľad na svetové udalosti. Došlo k výraznému nárastu kvality pridružených krajín (tie, okrem 10 testovacích h rajúce krajín), pretože, ale nie v Amerike.

A nedostatok talentu nie je problém. David Richardson, generálny riaditeľ ICC, je potrebné poznamenať, že existuje viac krikete v USA než Zimbabwe, ktorí sú jedným z testovacích hrajúci národov.US kriket zostal umierajúci kvôli "zlej správy a nedostatku vízie," hovorí Usman Shuja, americká vedúci bránka-operátor v 50-over krikete, ktorý je teraz členom miestnej poradnej skupiny ICC v Spojených štátoch. "Tam bolo toľko sporoch výzvy financovania a škandály v USA krikete za posledných sedem rokov." On bol často zaplatený mesiacov neskôr.


Hráči v kvalifikačných turnajov na dianie vo svete často stretol prvýkrát na letisku. Prípravné akcie boli často zrušené kvôli nedostatku finančných prostriedkov.Tohtoročný Svetový T20 Kvalifi kácia v Írsku a Škótsku boli klasickým príkladom: USA zrušené ich plánované prípravné turné z dôvodu nedostatku finančných prostriedkov, a okamžite stratil svoje prvé tri zápasy. Oni vyhrali ich ďalšie tri: len s jedným viacerými vyhrať, USA by mohli byť teraz pripravuje na Svetovú T20 v Indii budúci marec

Samotná veľkosť USA nepomôže. Izolované pevnosti Kriket je natiahnuť New York do Dallasu a Los Angeles. Zatiaľ USACA sa nepodarilo vytvoriť riadny pyramídová štruktúra pre talent identifikovať a rozvíjať.A obaja USACA a ICC sa zdalo viac zaujímajú o pompézne projektov - početné sľúbených T20 líg v krajine, z ktorých každá zdanlivo viac fantastický než ten predchádzajúci, ktorý sa nikdy neuskutočnil, a príležitostný T20 zápasu medzi kontrolnými tímy na Floride - ako rozvoj športu na zem. Od roku 2013, len 975 ľudí hrá konkurenčné mládeže kriket, čo vysvetľuje, prečo len dvaja hráči sa k nám v poslednom zápase sa narodili v krajine. Cricket je podobný "tajná spoločnosť" hovorí Shuja, ktorý sa narodil v Karáčí. "Mám šesť synovca alebo netere a žiadny z nich hrá kriket. Ak USA kriket nie je schopný udržať deti prvej generácie z rodiny, ako je tá moja je tu skutočný problém. "

To všetko sú závažné prekážky.Zatiaľ, pokiaľ môžu byť prekonané, že nebude trvať moc na USA, aby sa stala konkurencieschopnou kriketová tím. "Ak niektorá silná mládež a ženy v rozvojových programov sú schopné doplniť to, čo je už celkom dobrý hracej základňa a veľmi významnú fanúšikovskú základňu, kriket v Spojených štátoch by mohla byť niečo veľmi, veľmi zvláštne," hovorí Anderson, veriť, že obaja muži a ženské tímy mohli dosiahnuť World T20 v roku 2020 Richardson vyhlásil, že verí, že USA môžu kvalifikovať pre Svetový pohár 2023.

Ide o zďaleka nezmyselným cieľom. Kriket je menš ia ako hra ľudí si uvedomuje: Nový Zéland sa dostal do finále Svetového pohára cez kriket je druhým športom v krajine štyri milióny ľudí.Takže kriket nepotrebuje uzurpovať baseball ako netopier-a-ball šport voľby v USA pre krajiny, aby sa stala veľmi konkurenčné. Je to len potrebuje organizáciu a štruktúru.

"The American migrujúci bazéna je dosť dobré, že sme si asi dostať na úroveň Zimbabwe bez prúdu amerického niekedy hrá kriket," hovorí Shuja. Napriek tomu dúfa, že so správnou štruktúrou mládeže a úspech, "šport je hraný všetci v Amerike, a to nie je obmedzené na krajanmi."

Demografické údaje sú rozhodne na strane Kriket je v Spojených štátoch. Sčítanie ľudu v roku 2010 identifikoval 3.8m Američanov ako identifikácia z Bangladéša, Indie, Pakistanu alebo na Srí Lanke, zo štyroch skúšobných hrajúci národov v subkontinentu, zdvojnásobiť počet v roku 2000.Záujem o krikete je skutočná :. ESPNCricinfo dostane viac zásahov zo strany USA než ktorejkoľvek krajiny okrem Indie a ICC výskum zistil, že 15m Američania pravidelne sledovať kriket v televízii

Grand ambície USA krikete nie sú ničím novým. V roku 2004 ICC oznamuje projekt USA, multi-milión dolár pláne rozšíriť americkú hru; bol vyhodený o rok neskôr po tom, čo spory s USACA.How Philadelphia sa stala pravdepodobne epicentrom amerického krikete Viac

Záujem o ICC sa teraz ukazuje v USA krikete je bezprecedentné.Rovnako ako zaistenie najlepších hráčov môže hrať v Karibiku domácom krikete, Richardson a ICC držali niekoľko radnica stretnutí so zainteresovanými stranami a nenechá USACA získať kontrolu nad americkou krikete, ak organizácia systematicky reforiem. S najväčšou pravdepodobnosťou bude úplne nový orgán prevziať americkú krikete. To je dosť pre Shuja nariekať, že ICC neprijal svoj prístup o desať rokov skôr. "Mohol som hral v ni ekoľkých svetových pohárov v prípade, že konanie bolo dobré. Budúca generácia krikete nebude chýbať ako ja. "

Ako privítanie ako snaženia ICC je, že nepreukázala porovnateľný záujem o iné spolupracovníkov, ktorí potrebujú podporu.Po reštrukturalizácii ICC vlani, Austrália, Anglicko a India stojí získať oveľa vyššie percento výnosu ICC v nadchádzajúcich rokoch. Takže tam bude jasné finančné zisky pre, veľkej trojky 'by mala záujem v USA krikete rozvíjať a kriket vysielacích práv v Amerike prišiel v hodnote viac.

Napriek tomu existuje rozpor je základom prístupu ICC. Kým Richardson povedal, že USA "bude zameranie pre nás v najbližších rokoch," hojná rozhodnutie ICC boli na úkor amerického krikete.

"Pre Američanov olympijské hry sú veľké obchod.Olympiáda vytvára hrdinu, "hovorí Shuja. "Ak kriket bol na olympijských hrách, že by pomohlo veľa. - Unibet-R egistrácia s bonusom tu a to nielen v USA, ale v Číne a ďalších krajinách" Ale aj keď baseball tlačí ktoré majú byť zahrnuté do 2020 olympijských hier, Anglicko a India stále viesť odpor na kriket objavuje v hrách. Medzitým kriket je jedinečný zmluvné svoj Svetový pohár na iba 10 tímov, hoci Shuja hovorí, že robiť Svetový pohár "urobí divy" pre americkú kriket a 20-tím Svetového pohára v ragby pomohol šport rastie v USA.Svetová T20 je tiež koná raz za štyri roky, skôr než raz za dva, čo ďalej znižuje príležitosti pre americkú kriketového tímu k dosiahnutiu svetovej scéne.

História Cricket v USA je bohatá. To sa hrá od roku 1709, a to aj George Washington. V roku 1844, viac ako 10.000 na Manhattane videl US hrať Kanada v prvom vždy medzinárodnom krikete zápasu. Tímy z USA cestoval Spojeným kráľovstvom pravidelne v rokoch pred prvou svetovou vojnou. Svieži nový dôvod v Indianapolis a pocit, že sily USA krikete sú teraz konečne potiahnu za jeden povraz splodil nejakú nezáväznú optimizmus. Americkí kriket fanúšikovia mohli byť ospravedlnenej pre domnení, že tu boli predtým.

Stávkové bonusy Unibet

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára