utorok 11. apríla 2017

Heather Watson musí preniknúť do, bojovnosťou 'viac, hovorí Judy Murray

Heather Watson je potrebné ísť do US Open na vlne sebadôverou, s nádejou, že sa hlboko do prvého týždňa po svojom pamätnom vystúpení proti Serena Williams vo Wimbledone. Avšak, to nie je tak celkom vyšlo takto, a Judy Murray, jej Federation Cup kapitán, si myslí, že je to preto, že stále ešte musí naučiť, ako dôsledne zužitkovať "bojového ducha" a všestranný súdne chytrosti.

Watson má úlohu ťažký otváracej proti americkým Lauren Davis a Murray, ktorý je tu komentovaním pre Sky Sports, povedal v piatok: "sú to celkom podobné hráči.Heather prešla tvrdý obdobie od Wimbledonu, kde mala túto príležitosť poraziť Serenu, ale som si istý, že dostane spä ť k víťazstvu spôsobmi.

"To sa deje s veľkým množstvom hráčov, keď tvrdíte veľký skalp, hrať na veľkom dvore, alebo vyhrať veľký turnaj. Je to opakovateľnosť nej budú môcť zistiť, že bojovnosť v každom jednotlivom zápase hráte, na každú súdu, ktorý budete hrať.


"S Heather, že budete mať dobrý víťazstvo a potom sa to preč trochu. Je to o tom byť schopný zopakovať takú výkonnosť, deň čo deň, týždeň čo týždeň von, aby si na vrchole svojej hry, a zostať tam.To je Betclic-Čítajte viac výzva pre ňu. "

Horská díval sa na Laura Robson je iný úplne.Ona je stále v počiatočných fázach jej návratu po 17 mesiacoch sa s zápästia a latterly, stehenné zranenie a má o niečo jednoduchšie čerpať na začiatku, poto m to bude veľmi ťažké indeed.Britain Kyle Edmund posunie o krok Betclic poker bonus bližšie k US Open kvalifikácia Viac

Robson má to, čo by malo byť ťažké, ale nie neprekonateľný úloha v prvom kole proti ruskej Elena Vesnina a potom sa pozrieme okolo štvrť žrebovania o možnosti stretnutí deviatej semeno Garbiñe Muguruzaová, 16. semien Sara Errani je mätúce Australian Sam Stosurová, nehovoriac o svetový No4, Caroline Wozniacká a No5 Petra Kvitova

Murray povedal :. "nemali by sme očakávať, že príliš veľa z nej, pretože ona je stále na ceste späť aby zodpovedali kondíciu.To môže trvať dlhú dobu - a to nielen fyzickú zdatnosť, ale je to skôr o duševné zdravie. Že príde do zápasov.

"Bolo veľmi povzbudivé znamenie, keď jej bolo 6-2, 5-3 až na Christina McHale nedávno. Ona nepodarilo vyhrať [stratila 2-6, 7-6, 6-3], ale bola vo víťaznej pozícii. Že je to vec, ktorá sa stane, keď ste nemali žiadne zápasoch za tak dlhú dobu.

"Je to bližšie k miestu, kde chce byť.Hrá Vesnina, ale ak Laura je na formulári a ona zasiahne hot spot a nájsť dôveru dokončiť ho, ak sa dostane do víťaznej pozície, potom to nie je zlý otvárač. "

Čo sa týka stavu tenisu žien v Británii, matka národa vôbec najlepší hráč - nehovoriac o jeho vynikajúce štvorhra-hrať brat Jamie - hovorí: "máme veľkú príležitosť k rastu hru, ako sme to urobili pre mnoho rokov. Profil hry bol vyšší, pretože Andy vyhral olympijské hry i US Open a Wimbledonu.

"Ale ak niekedy budeme mať šancu stať sa silným ženský tenisový národ, musíme mať oveľa viac žien, ktoré pracujú v hre a hranie hry.Je potrebné, aby sa viac atraktívne pre dievčatká, aby sa zlepšila čísla.

"Musíme zlepšiť kvalitu a počet žien trénermi, pretože to je niečo, čo bolo chýba. Naozaj verím, že ženy budú uskutočňovať veci pre ženy, pretože sú viac naklonené, a tiež preto, že porozumieť ženám lepšie. Ide o projekt sám o sebe a ja by som rád videl, že riešiť, vzhľadom na dôležitosť toho "

Johanna Konta patrí rastúce. - hoci odložený - nádeje britského hry, a ona zase vynikal v piatok kvalifikácia pre main draw tým, že porazí nemecký Tamir Paszek 6-4, 3-6, 6-2.Konta nestratil, pretože ju Maria Šarapovová porazila vo Wimbledone a v správnej nálade predĺžiť jej víťaznú sekvenciu na 14 zápasov v prvom kole proti americkému zástupné Louisa Chirico, ktorý nedávno porazil Watsona.

Došlo žiadna radosť, aj keď na druhej britskej ženy v tretej a poslednej fáze kvalifikácie. Naomi Broady dúfali pre viac informácií o súde 6 po dôkladnom prvom sete, ale estónska Anett Kontaveitová konať vyhrať 7-6 (4), 2-6, 6-4.

Dva zostávajúce britskí muži vyšli tiež. Kyle Edmund na súde 11 bol najviac sklam aný, až 5-2 v rozhodujúcom sete pred Japonská Oshihito Nishiokora zem von 6-2, 0-6, 7-5 víťazstvo.On Court 4 Bryden Klein hral jeho bývalý austrálsky krajan Matthew Ebden prvýkrát, Ebden vyhral pohodlne, 6-3, 6-3.

Betclic-Ďalšie informácie

1 komentár:


  1. It was a decent post to be sure. I completely delighted in understanding it in my lunch time vesoonline. Will definitely come and visit this blog all the more frequently. Much obliged for sharing w88vn.

    OdpovedaťOdstrániť