utorok 11. apríla 2017

Michael Clarke si zaslúži zapadajú Austrálie rozlúčka v teste, ktorý stále záleží

Clarke by ešte boli vybrané keby mlčal o svojich plánoch to nazývať deň a s popolom stratené, legenda hry teraz dostane padnúce sendoff na Kia ovále. Neexistuje žiadny spôsob, ako Clarke bolo zaručené miesto po tejto ceste, ale on bol úprimný, o tom himself.Why prinášať späť ku starému chlapcovi pomohla dať Anglicku nový pohľad | Spin Viac

Teraz má šancu rozlúčiť a odtiaľ môže tím posunúť vpred pod novým vedením. Tam boli prípady v minulosti, kde sa takí hráči nedostanú k tomuto postupu.

Ian Healy, veľký kriketová brankár, ukončil svoju kariéru test v Zimbabwe v roku 1999 po nejakej nedorozumenie s selektorov.Lieči pochopil, že by sa posledný test na jeho domácej pôde, v Gabba, nasledujúce roky iba pre Adam Gilchrist dostať kývnuť. Lieči bola špinavá o tom ale bola vybraná najlepší tím. Tieto situácie nie sú vždy tak jednoduché riadiť ako Clarke Bol tu.

V tomto piatom teste, na turné a vzhľadom k tomu, družstvo, ktoré majú k dispozícii, Australia urobili správne volanie. Oni rozlúčiť sa Chris Rogers tiež, ktorý bol skvelý sluha k tímu v posledných dvoch rokoch. Bol nešťastný začať svoju kariéru v čase, keď Austrália mal silu v hornej časti poradí, ale sa nikdy nevzdal. Veľa šťastia s ním v budúcnosti.

Mŕtve kaučukov, ako je tento test sú chúlostivé na stranu ktorí vyhrali.Stratil som pár vo svojej dobe - a vyhral niektorí taky - ale je to ťažké nútiť, prečo sa niekedy spadnúť byte. Majú hráči, ktorí sú pred vypnúť, má dokonca len 1%? Alebo je to jednoducho tým, že bočné k torí stratili teraz určitú voľnosť a dostať motivovaní tým, že zníži deficit? Sú jedinečné hry.

Z hľadiska anglického sme dostali informáciu o ich prístupe z výberu tímu, s Alastair Cook oznámil, že bude pravdepodobne bez zmeny. Jimmy Anderson nebol dostal z jeho boku kmeňa, ale za svoje peniaze, nebol by stálo riskovať tak ako tak.

Kuchárske bočné idú všetci von na 4-1, a v dôsledku toho Adil Rashid bude musieť počkať na svoj debut.Bude potrebné jeho noha-spin na turné do Spojených arabských emirátov, kde budú hrať proti Pakistanu na sústruženie ihrísk. Yorkshire hrá v Abu Dhabi v pre-sezóny a on unikal veľmi dobre na tom povrchu, zdvihol šesť gólov proti veľmi silnému strane MCC.

Austrália mať motiváciu, aby čo Deliaca ryha menej trápne, a existujú niektorí hráči vo svojich radoch hrá o svojej budúcnosti. Tvrdé otázky boli požiadané v zákulisí po porážke na Trent Bridge a niek torých veľkých výziev už boli vykonané. Steve Smith je impozantný mladý muž, ktorý získal veľké behov pri kapitánom Austrálii.Fotografie: sekúnd pred koncom / RexShutterstock / sekundy Ľavý / Rex Shutterstock

Správa, že Steve Smith prevezme ako test kapitána potom, čo séria je jednou z nich, aj keď to samozrejme nie je najväčším prekvapením. Smith je impozantný mladý muž, ktorý musí mať možnosť to urobiť svojou vlastnou cestou. Tento prístup bol jedným z výnimočných aspektov austrálskej krikete v minulosti

Máme záblesk vedenie schopnosti Smithova vlani a vo svojich štyroch zápasov ako kapitán. - tri pre testy a jedna Svetový pohár zápasu - on zaznamenal storočia.Beží mu dá dôveru kapitána ako uzná za vhodné, a keď si udržuje vysoký štandard by mal robiť vynikajúce schôdzku.

Smithov vice-kapitán David Warner, je zaujímavá voľba. On je svojím vlastným pánom a extrovert, ktorý sa dostáva tohto súťažného biela čiara horúčku, keď sa kroky k parku. Istý, že boli odreniny v minulosti, ale že by to vylučovať ho zodpovednosti? Nemyslím si, že so.Ashes 2015: Anglicko nastavený na rovnaký znova, aby tlačí na históriu krikete Viac

Dávid uznal, že musí ťahať v hlave trochu a on je ten typ chlapa ktorí tímoví kolegovia láska a opozície nenávidieť.Jeho nová rola môže ísť dvoma spôsobmi: môže ho objať a darí sa im, alebo sa môže jednať o klauna a ide hruškovitý. Počas šiestich až 12 mesiacov austrálsky kriket bude vedieť, či to bola správna voľba.

V dôsledku porážky v Trent Bridge, došlo k jednej teórie za austrálskeho zániku, ktorá ma skončil málo. Predstava, že manželky, priateľky a rodiny sú na ceste má nejako ovplyvnila výsledky je len hlúpe reči. Správa času na turné je kľúčom k tomu ale nie je žiadny dôvod, hráči by mali byť odrezaní od svojich blízky ch.

Z vlastnej skúsenosti viem, že po zlom výkone alebo viesť k Yorkshire, prídem domov aby moje deti a nestarajú sa o výsledok, oni sú proste radi, aby ich otca.To je veľká uzemnenie a ten, ktorý som si istý, že Austrália hráči, na tvrdé ceste, budú mať prospech z. Každý, kto položí tam vinu sa chytajú steblá trávy. Je to o behoch gólov a chytanie.

Ako už bolo spomenuté vyššie, jedným z hlavných dôvodov austrálskych problémoch proti pohybujúce sa guľou bola programová len pár nízkych štandardných warmup hry pred tým, než testovacie série im nepomáha správne aklimatizovať. Tam bol hovor na chvíľu o použití Dukes loptu Sheffield Shield krikete. Ashes porážka položí to venovať väčšiu pozornosť a pre mňa, to môže byť len stojí za to vyskúšať.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára